ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Λακωνία: Κάλυψαν λακκούβα με… μια λεκάνη τουαλέτας (φωτο)

Σκηνές απείρου κάλλους σε δρόμο στη Λακωνία

Λακωνία: Κάλυψαν λακκούβα με… μια λεκάνη τουαλέτας (φωτο)

Η λακούβα σε δρόμο στη Λακωνία παρέμενε, παρά τις διαμαρτυρίες κατοίκων της περιοχής και έτσι κάποιοι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Για την ακρίβεια μια λεκάνη τουαλέτας, την οποία τοποθέτησαν στο επίμαχο σημείο του δρόμου για να καλύψουν όπως – όπως το πρόβλημα.

Έστω και έτσι πάντως, έχουν μειώσει τον κίνδυνο, αφού οι διερχόμενοι οδηγοί βλέπουν την εικόνα και αναγκάζονται να κόψουν ταχύτητα.

Βραβείο ευρεσιτεχνίας θα μπορούσε να δοθεί στους εμπνευστές της πρωτόγνωρης λύσης, που αποφάσισαν να δώσουν άγνωστοι στα προβλήματα που καταγράφονται στο δρόμο Γούναρης – Αμύκλες, στη Λακωνία.

Πιο συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και από το φωτογραφικό υλικό του flynews, τις τελευταίες μέρες, μία λεκάνη κοσμεί την άσφαλτο που έχει υποστεί καθίζηση, με τους διερχόμενους να αντικρίζουν σκηνές απείρου κάλλους.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί ο ιθύνων νους που προχώρησε σε αυτή την πρωτάκουστη ενέργεια, αλλά σε κάθε περίπτωση, πέρα από το αστείο της υπόθεσης, από τύχη δεν σημειώθηκε κάποιο ατύχημα τις προηγούμενες μέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.