ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Μ.Μαυρομάτης: Έκκληση για αιμοδοσία απευθύνει ο γιος του

O Μ.Μαυρομμάτης και η σύζυγός του Ε.Μαυρομμάτη νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο «Γ. Γεννηματάς»

Μ.Μαυρομάτης: Έκκληση για αιμοδοσία απευθύνει ο γιος του

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Μιχάλης Μαυρομμάτης απευθύνει έκκληση για αίμα για τους γονείς του, Μανώλη Μαυρομμάτη και Ειρήνη Βενιέρη.

O Μανώλης Μαυρομμάτης και η Ειρήνη Μαυρομμάτη εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο «Γ. Γεννηματάς».

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι στα μέσα του Φεβρουαρίου, την ώρα που και οι δυο τους ήταν για ύπνο.

«Καθότι δόθηκε πολύ αίμα στους γονείς μου για τα χειρουργεία, θα σας παρακαλούσα πολύ αν έχετε τον χρόνο και την δυνατότητα, να πάτε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο να κάνετε αιμοδοσία. Σημαντικό να πείτε πως πρόκειται για την Ειρήνη Μαυρομμάτη και τον Μανώλη Μαυρομμάτη που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς στην Αθήνα.

Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς», αναφέρει στην ανάρτησή του στο Facebook ο Μιχάλης Μαυρομμάτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μπορείτε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, στο Τμήμα Αιμοδοσίας, αναφέροντας τα επίθετα των δύο ασθενών», προσθέτει ο Μιχάλης Μαυρομμάτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.