ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 9χρονος που ήπιε καυστικό υγρό στη Ρόδο – «Τον πρόλαβε η μητέρα του»

Το καυστικό υγρό έχει περάσει στα ζωτικά όργανα του 9χρονου αγοριού

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 9χρονος που ήπιε καυστικό υγρό στη Ρόδο – «Τον πρόλαβε η μητέρα του»

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 9χρονος που ήπιε καυστικό υγρό στη Ρόδο, πιστεύοντας ενδεχομένως ότι ήταν νερό, όπως λέει και ο παππούς του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης στην Απολακκιά της Ρόδου. Το αγόρι, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, πήγε να πιει νερό στην κουζίνα του σπιτιού του, αλλά το μπουκάλι που έπιασε, μέσα είχε καυστικό υγρό.

Όπως εξηγεί ο παππούς του παιδιού, ευτυχώς πρόλαβε να τον σταματήσει η μητέρα του και να μην καταναλώσει μεγάλη ποσότητα, μόλις είδε το μπουκάλι που κράταγε: «Νερό νόμιζε ότι ήταν και πήγε να το πιει. Τον πρόλαβε η μητέρα και σταμάτησε. Λίγο ακούμπησε. Στο νοσοκομείο τον πήγε κατευθείαν ο πατέρας και είχε διαπιστωθεί λίγο κάψιμο στον λάρυγγα».

Ο 9χρονος συνειδητοποίησε πως άρχισε να καίγεται. Ο πατέρας του δεν περίμενε στιγμή. Πήρε το αυτοκίνητο και τον μετέφερε άμεσα στα επείγοντα του νοσοκομείο της Ρόδου.

«Ήταν με τη μητέρα του και τον πατέρα του σπίτι. Του φώναξε νομίζω και το έφτυσε κατευθείαν. Θα το κατάλαβε και το ίδιο το παιδί γιατί είναι 9 χρονών», πρόσθεσε.

Στο νοσοκομείο, οι γιατροί μετά από μία σειρά εξετάσεων, διαπίστωσαν πως το καυστικό υγρό είχε περάσει σε ζωτικά όργανα του 9χρονου αγοριού.

Έτσι, έκριναν απαραίτητη την αεροδιακομιδή του και στήθηκε μία μεγάλη επιχείρηση για να μεταφερθεί το παιδί στην Αθήνα, στο νοσοκομείο «Παίδων».

«Ήρθε αεροπλάνο και τον πήγαν στην Αθήνα. Αυτήν την στιγμή είναι στο “Παίδων”».Περιμένω τηλέφωνο από τον πατέρα και εγώ. Να ήταν σε κανένα παράθυρο τίποτα και δεν το υπολόγισε το παιδί και νόμιζε ότι ήταν νερό; Κάπως έτσι πρέπει να έγινε. Δεν μπορώ να κρατηθώ στα πόδια μου», συμπληρώνει ο παππούς του 9χρονου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κατάσταση της υγείας του 9χρονου κρίνεται ακόμα ιδιαίτερα σοβαρή από τους γιατρούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.