ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Έκρηξη» της μητέρας του δολοφονημένου 22χρονου πατέρα στην Κρήτη: «Δολοφόνε… φονιά»

Ο άτυχος 22χρονος δολοφονήθηκε πριν ένα χρόνο αφήνοντας πίσω του ένα μωρό

«Έκρηξη» της μητέρας του δολοφονημένου 22χρονου πατέρα στην Κρήτη: «Δολοφόνε… φονιά»

Ένας χρόνο και τρείς μήνες μετά την δολοφονία ενός 22χρονου νεαρού πατέρα στην κοινωνία του Μυλοποτάμου Ρεθύμνου, διεξήχθη η δίκη στο Μεικτό Ορκωτό δικαστήριο στα Χανιά, με την μητέρα του θύματος να φωνάζει και να βγαίνει εκτός εαυτού βλέποντας τον κατηγορούμενο.

Στο τέλος της ακροαματικής διαδικασίας λίγο μετά τις 15:00 μμ της Πέμπτης (21/09), δημιουργήθηκε ένταση όταν στην αίθουσα του δικαστηρίου εισέβαλε η μητέρα του θύματος, φωνάζοντας «δολοφόνε, φονιά» προς τον κατηγορούμενο.

Αμέσως, οι αστυνομικοί που βρισκόταν στον χώρο, την απομάκρυναν, ενώ έκλεισαν και την πόρτα της αίθουσας. Αξιοσημείωτο είναι πως για την συγκεκριμένη δίκη έλαβαν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με την είσοδο να επιτρέπεται μετά από σωματικό έλεγχο.

Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος που παραμένει προφυλακισμένος στις κλειστές φυλακές Αγυιάς Χανίων, οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο όπου ήδη ήταν συγκεντρωμένα μέλη των δύο οικογενειών, υπό ισχυρή αστυνομική επίβλεψη.

Η «έκρηξη» της μητέρας του δολοφονημένου:

Ο κατηγορούμενος στην προανακριτική του απολογία φέρεται να υποστήριξε ότι το μυαλό του θόλωσε όταν άκουσε τον 22χρονο να μιλά υβριστικά για τον νεκρό του πατέρα.

«Σκοτείνιασαν τα μάτια μου και το μόνο που μπορώ να θυμηθώ είναι να παίρνω από το ντουλαπάκι του αμαξιού ένα παλιό όπλο που είχα για την προστασία των προβάτων μου άγριους σκύλους και λύκους και να πυροβολώ κατά του αθυρόστομου και χυδαίου υβριστή των ιερών και των οσίων της οικογένειάς μου.

Ούτε θυμάμαι πόσες έριξα, ούτε θυμάμαι που έριξα, ούτε θυμάμαι τι έκανε το θύμα, ούτε θυμάμαι τι έκανα εγώ. Κάποια στιγμή ξύπνησα από λήθαργο μου και άκουσα τον πατέρα του θύματος να καταριέται. Έβαλα μπροστά το αμάξι και έφυγα», κατέθεσε ο κατηγορούμενος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δίκη διακόπηκε και θα συνεχιστεί την Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.