ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μεσσηνία: Την Τετάρτη απολογία του πατέρα για την κακοποίηση του βρέφους

Τι ισχυρίστηκε o 20χρονος στην πρώτη του κατάθεση

Μεσσηνία: Την Τετάρτη απολογία του πατέρα για την κακοποίηση του βρέφους

Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η απολογία του πατέρα του βρέφους  4 μηνών, που είναι σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. 

Το βρέφος, νοσηλεύεται διασωληνωμένο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μώλωπες.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, το πρωί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Κυπαρισσίας ο 20χρονος πατέρας, αλλά και η 20χρονη μητέρα του παιδιού.

Ο 20χρονος έχει συλληφθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οικογενειακή βία, ενώ και οι δύο τους διώκονται με τον νόμο περί όπλων και ναρκωτικών, καθώς στο σπίτι τους στον Αετό βρέθηκαν ένα δενδρύλλιο χασίς, ένα πιστόλι και σφαίρες.

Τι ισχυρίστηκε στην πρώτη του κατάθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Alpha, ο 20χρονος αρχικά φέρεται να ισχυρίστηκε στις αστυνομικές αρχές ότι το βρέφος έπεσε από την κούνια και ότι ο ίδιος το βρήκε όταν είχε πλέον πέσει. Ο ισχυρισμός του δεν έπεισε τις αρχές, οι οποίες είχαν ήδη ενημερωθεί από το νοσοκομείο για την κατάσταση της υγείας του μωρού. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ίδιο είπε και στη μητέρα του βρέφους.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, πάντως, η εκδοχή του πατέρα για το περιστατικό – που υποστηρίζει και η μητέρα – είναι ότι το μωρό είχε μια κρίση με έντονο κλάμα και λόγω του ότι είναι άπειρος δεν ήξερε να διαχειριστεί την κατάσταση του βρέφους και μάλλον το κακομεταχειρίστηκε προσπαθώντας να του αλλάξει θέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε και η μητέρα του άτυχου παιδιού, η οποία θα απολογηθεί επίσης την Τετάρτη, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερη, καθώς κατηγορείται για πλημμεληματικού χαρακτήρα αδικήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.