Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Μεταβίβασε την περιουσία του στη μικρή Λυδία

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη πριν από λίγες ημέρες

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Μεταβίβασε την περιουσία του στη μικρή Λυδία

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος καταδικάστηκε για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, τον Μάιο του 2021, αποφάσισε να μεταβιβάσει όλη του την περιουσία στην κόρη του, τη μικρή Λυδία, η οποία μένει μαζί με τον παππού και τη γιαγιά της, τους γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας στην Αλόννησο.

Ειδικότερα, ο καταδικασμένος σε ισόβια για την άγρια δολοφονία της Καρολάιν έχει δώσει εντολή να μεταβιβαστεί η προσωπική του περιουσία στη μικρή Λυδία.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη πριν από λίγες ημέρες και ήδη δρομολογούνται οι διαδικασίες, ώστε να περάσουν τα πάντα στο παιδί.

Υπενθυμίζεται ότι είχε αγοραστεί ένα οικόπεδο στην Αττική, πριν τη στυγερή δολοφονία, με σκοπό το ζευγάρι να χτίσει σπίτι. Το οικόπεδο είχε αγοραστεί με χρήματα που είχαν δώσει και οι γονείς της Καρολάιν.

Σημειώνεται, πως αυτή η απόφασή του αυτή έρχεται σε μία χρονική στιγμή, όπου οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας σκέφτονται πολύ σοβαρά να αλλάξουν το επίθετο του παιδιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πατέρας της, μάλιστα, είχε δηλώσει σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην ξαναδεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τη μικρή Λυδία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.