ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μπλόκο Αταλάντης: Με κόρνες, σημαίες και χειροκροτήματα έγινε δεκτή η πομπή των τρακτέρ (φώτο-βίντεο)

Κόσμος είχε συγκεντρωθεί για να εκφράσει την συμπαράσταση κάτω και πάνω από την αερογέφυρα που βρίσκεται το μπλόκο

Μπλόκο Αταλάντης: Με κόρνες, σημαίες και χειροκροτήματα έγινε δεκτή η πομπή των τρακτέρ (φώτο-βίντεο)

Οι αγρότες έχουν «ζεστάνει» για τα καλά τις μηχανές των τρακτέρ τους καθώς ετοιμάζονται για την αυριανή «έφοδο» στην Αθήνα, και μάλιστα, το απόγευμα της Δευτέρας (19/2), η μπομπή των δεκάδων αγροτικών οχημάτων έγινε δεκτή στο μπλόκο της Αταλάντης με κόρνες, σημαίες και χειροκροτήματα.

Κόσμος είχε συγκεντρωθεί για να εκφράσει την συμπαράσταση κάτω και πάνω από την αερογέφυρα που βρίσκεται το μπλόκο.

Η πομπή σταμάτησε για λίγα λεπτά προκειμένου να ενσωματωθούν και τα τρακτέρ από την Αταλάντη και όλα μαζί κατευθύνονται για Κάστρο.

Οι αγρότες ζητούν «να δικαιωθούν τα δίκαια αιτήματα» για να ζήσουν στον τόπο και στα χωράφια τους. Δεν τους πτοεί το εξαντλητικό ταξίδι, συνολικά 15 ωρών για να φτάσουν Αθήνα και οι άλλες τόσες ώρες για την επιστροφή στο μπλόκο.

Διεκδικούν λύσεις στα προβλήματα και καλούν τον κόσμο της Αθήνας να είναι μαζί τους στο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.