ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νάξος: Νεκρή τουρίστρια σε πισίνα

Ξεψύχησε μπροστά στο παιδί

Νάξος: Νεκρή τουρίστρια σε πισίνα

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, όταν μια γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή μέσα από πισίνα στη Νάξο. Το δυστύχημα συνέβη σε παραλιακή επιχείρηση στην περιοχή της Πλάκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, η 36χρονη γυναίκα, μόνιμη κάτοικος του νησιού, ανασύρθηκε νεκρή από την πισίνα κι ενώ βρισκόταν μαζί με το μικρό παιδί της.

Στο σημείο έφτασαν διασώστες του ΕΚΑΒ, ωστόσο όπως αποδείχτηκε ήταν ήδη αργά και η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή.

Αυτή την ώρα το μικρό παιδί περίπου 4 ετών βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα Νάξου, είναι καλά στη υγεία του και αναμένεται ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας να διαχειριστεί μια πολύ δύσκολη κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι στιγμής, οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ κανείς δε γνωρίζει για το τι έγινε. Δυστυχώς ακόμα ένας νέος άνθρωπος χάνει τη ζωή άδικα και πρόωρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.