ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ναύπλιο: Άγριο ξύλο σε αγώνα μπάσκετ – Άρπαξαν μέχρι και πυροσβεστήρες (βίντεο)

Το ματς διακόπηκε οριστικά από τους διαιτητές

Ναύπλιο: Άγριο ξύλο σε αγώνα μπάσκετ – Άρπαξαν μέχρι και πυροσβεστήρες (βίντεο)

Βίαια επεισόδια πραγματοποιήθηκαν σε αγώνα μπάσκετ τοπικού πρωταθλήματος στο Ναύπλιο, με αποτέλεσμα οι διαιτητές να προχωρήσουν στην οριστική του διακοπή.

Στον αγώνα μεταξύ των ομάδων Ολύμπια Αργολίδας και Λέοντας 2014 που έγινε το Σάββατο 30 Μαρτίου, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ.

Για αδιευκρίνιστο λόγο, η ένταση μεταξύ των παικτών ξέφυγε και το γήπεδο μετατράπηκε σε ρινγκ. Στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν στη συνέχεια προπονητές, μέλη των ακαδημιών, παιδιά που βρίσκονταν στο γήπεδο, αλλά και θεατές από την εξέδρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εμπλεκόμενοι πήραν στο… κυνήγι αντιπάλους, ακόμη και με πυροσβεστήρα! Η αιτία που προκάλεσε τον χαμό παραμένει υπό διερεύνηση και αναμένονται οι τιμωρίες των ομάδων, με το ματς να διακόπτεται οριστικά από τους διαιτητές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.