ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ναύπλιο: Ιερέας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι που έμενε – Δεν εμφανίστηκε για την Θεία Λειτουργία και ανησύχησαν

Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Ναύπλιο: Ιερέας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι που έμενε – Δεν εμφανίστηκε για την Θεία Λειτουργία και ανησύχησαν

Ένας 60χρονος ιερέας, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ναυπλίου, εντοπίστηκε από φίλους του χωρίς αισθήσεις μέσα στο σπίτι που διέμενε στην οδό Παπανικολάου στο παλιό Ναύπλιο το πρωί του Σαββάτου 22 Ιουλίου.

Ο ιερέας είχε αποσπαστεί το τελευταίο διάστημα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πυργιωτίκων λόγω των εκτεταμένων εργασιών που πραγματοποιούνται στον Άγιο Νικόλαο και η εκκλησία ήταν κλειστή.

Το πρωί τον περίμεναν στο χωριό των Πυργιωτίκων για την Θεία Λειτουργία και οι άνθρωποι της εκκλησίας ανησύχησαν καθώς δεν εμφανίστηκε ούτε σήκωνε τα τηλέφωνα.

Έτσι έσπευσαν στο σπίτι του για να δουν τι είχε συμβεί και ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, στο σημείο έσπευσε η αστυνομία για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τη σορό του άτυχου ιερέα που όλα δείχνουν πως έχασε τη ζωή του από παθολογικά αίτια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.