
Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (5/2) στο κέντρο του Νέου Ψυχικού, λόγω ενός τροχαίου ατυχήματος που συνέβη στην πλατεία της Αγίας Σοφίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν όταν 88χρονη έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, το οποίο κινούνταν σε δρόμο πίσω από Πεντάγωνο. Αρχικά προσέκρουσε σε σταθμευμένο ΙΧ, έπειτα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα όπου συγκρούστηκε με ένα βανάκι το οποίο ανετράπη και στη συνέχεια κατέληξε στην πλατεία της περιοχής όπου παρέσυρε δύο μοτοσυκλέτες.
Αποτέλεσμα ήταν ο οδηγός της μίας μοτοσικλέτας να χάσει τη ζωή του και άλλοι πέντε να τραυματιστούν.
«Μία ηλικιωμένη έχασε τον έλεγχο του τζιπ και προσέκρουσε στα παρκαρισμένα. Μετά το αυτοκίνητο από την κάθοδο βρέθηκε στην άνοδο. Έπειτα βρέθηκε στην πλατεία όπου χτύπησε και τα παιδιά με το μηχανάκι» τόνισε μάρτυρας.
«Με ειδοποίησαν ότι μία ηλικιωμένη κυρία με ένα τζιπ παρέσυρε τα αυτοκίνητα χτυπώντας το ένα μετά το άλλο. Το δικό μου αυτοκίνητα δε νομίζω να φτιάχνεται», τόνισε από την πλευρά του ιδιοκτήτης οχήματος το οποίο βρισκόταν στο σημείο και υπέστη ζημιές.
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.