ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Νεογνό μεταφέρθηκε εσπευσμένα από την Ρόδο στο Ηράκλειο με αεροδιακομιδή

Μαζί ήταν και ένας 48χρονος

Νεογνό μεταφέρθηκε εσπευσμένα από την Ρόδο στο Ηράκλειο με αεροδιακομιδή

Εσπευσμένα από την Ρόδο κλήθηκαν να εξυπηρετήσουν νοσοκομεία του Ηρακλείου, δύο επείγουσα περιστατικά που αφορούσαν ένα νεογνό και  έναν 48χρονο άνδρα.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (21/9), στήθηκε αεροδιακομιδή με το «Χαμόγελο του Παιδιού», για ένα νεογνό, που βρίσκεται σε θερμοκοιτίδα. Το μωρό έφτασε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου συνοδεία γιατρού του ΕΚΑΒ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠαΓΝΗ, ήρθε από τη Ρόδο, με C27, ένας διασωληνωμένος 48χρονος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.