ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Νύχτα των Ευχών»: Εντυπωσιακές εικόνες από τα εκατοντάδες φαναράκια στον ουρανό της Αθήνας

Μπροστά από το Δημαρχείο, σε χριστουγεννιάτικο σκηνικό, μικροί και μεγάλοι άναψαν περισσότερα βιοδιασπώμενα φαναράκια και τα άφησαν να ανέβουν ψηλά στον ουρανό

«Νύχτα των Ευχών»: Εντυπωσιακές εικόνες από τα εκατοντάδες φαναράκια στον ουρανό της Αθήνας

Τη μοναδική γιορτινή εμπειρία της «Νύχτας των Ευχών» είχαν την ευκαιρία να ζήσουν εκατοντάδες Αθηναίες, Αθηναίοι και επισκέπτες της πόλης που βρέθηκαν μαζί με τους φίλους και τις οικογένειές τους, το απόγευμα της Παραμονής των Χριστουγέννων στην πλατεία Κοτζιά.

Πρόκειται για έναν θεσμό που καθιερώθηκε τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με πρωτοβουλία του απερχόμενου δημάρχου, Κώστα Μπακογιάννη.

Δείτε φωτογραφίες:

Μπροστά από το Δημαρχείο της Αθήνας, σε χριστουγεννιάτικο σκηνικό, μικροί και μεγάλοι άναψαν περισσότερα βιοδιασπώμενα φαναράκια και τα άφησαν να ανέβουν ψηλά στον ουρανό, μαζί με τις ευχές τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Παραμονή Χριστουγέννων στην Αθήνα. Μια βραδιά μαγική, γεμάτη φως. Η πόλη υποδέχθηκε, για άλλη μια χρονιά, τη «νύχτα των ευχών» και γέμισε με χιλιάδες ευχές όλο τον ουρανό της. Μικροί και μεγάλοι ελπίζουμε να βγουν όλες αληθινές! Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη» τόνισε σε ανάρτησή του ο Κώστας Μπακογιάννης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.