ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι αγρότες θα κλείσουν τα σύνορα στη Φλώρινα τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου

Από την πλευρά τους οι αγρότες της Καστοριάς θα κρατήσουν κλειστό το τελωνείο Καστοριάς

Οι αγρότες θα κλείσουν τα σύνορα στη Φλώρινα τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου

Οι αγρότες της Φλώρινας είναι αποφασισμένοι να συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους καθώς Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου θα κλείσουν τα σύνορα της χώρας προς τα Σκόπια για τέσσερις ώρες από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Η συμβολική κινητοποιήση γίνεται τη Δευτέρα καθώς συζητείται στις Βρυξέλλες η νέα κοινή αγροτική πολιτική, μετά και τη σημερινή κοινή σύσκεψη των εκπροσώπων των μπλόκων Φλώρινας και Καστοριάς.

Όπως τόνισε σε δήλωσή του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο εκπρόσωπος του μπλόκου στο τελωνείο Νίκης, κ. Γιώργος Μπέλλης: «Είναι η τελευταία μάχη που δίνουμε για τώρα που θα συζητηθεί και η ΚΑΠ, την οποία ζητούμε να καταργηθεί και να επανασχεδιαστεί, έτσι ώστε να μην αποτελέσει τη ταφόπλακα του πρωτογενή τομέα»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά τους οι αγρότες της Καστοριάς θα κρατήσουν κλειστό το τελωνείο Καστοριάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.