ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

ΠΑΓΝΗ: «Μαζεύουν» την απόφαση για τα καλοριφέρ και τα φώτα μετά τον σάλο

Τι αναφέρει σε ανακοίνωση του το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου

ΠΑΓΝΗ: «Μαζεύουν» την απόφαση για τα καλοριφέρ και τα φώτα μετά τον σάλο

«Πίσω» φαίνεται πως κάνει η διοίκηση του ΠΑΓΝΗ μετά την θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η ανακοίνωσή της ότι τον χειμώνα να κλείνει τη θέρμανση και τα φώτα  από τις 08.00 έως τις 18:00, για να κάνει εξοικονόμηση ενέργειας!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του neakriti, μετά τις σφοδρές αντιδράσεις των εργαζομένων, το νοσοκομείο εξέδωσε νέα ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία τα μέτρα δεν αφορούσαν όλον τον χειμώνα, αλλά μια δοκιμαστική περίοδο από 17 ως 28 Οκτωβρίου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ ανέφερε σε ανακοίνωσή του:

«Να το καταλάβει καλά κυβέρνηση, διοίκηση 7ΥΠΕ και διοίκηση του ΠΑΓΝΗ. Δεν θα ξεπαγιάσουμε ασθενείς και εργαζόμενοι στα νοσοκομεία. Δεν θα κυκλοφορούμε με φακούς.

Η ανάκληση της απόφασης της διοίκησης του ΠΑΓΝΗ (για κλείσιμο καλοριφέρ – κλιματιστικών κ.ά.) στο όνομα της εξοικονόμησης χρημάτων που αν υλοποιούνταν θα κρύωναν οι ασθενείς, εργαζόμενοι απέδειξαν ότι κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος. Απέδειξε ότι η αδιαλλαξία διοικητών, υπουργείων μπορεί να σπάσει όταν συναντά καθολική κατακραυγή Αποδεικνύει ότι δεν είναι παντοδύναμοι.

Αποδεικνύει ότι τίποτα δεν πάει χαμένο.

Συνάδελφοι μαζικοποιούμε ακόμα περισσότερο το σωματείο μας. Ηρακλειώτες, αγωνιστείτε με τους μαχόμενους υγειονομικούς για δωρεάν αποκλειστικά σύστημα υγεία για όλους που να ανταποκρίνεται και να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες.

Η Διοίκηση του Σωματείου μας, με προτεραιότητα το δίκιο και το συμφέρον του συνόλου των ασθενών κ των εργαζομένων κατάφερε να ακυρώσει μια κατάπτυστη απόφαση. Δεν τελειώσαμε όμως με την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης κ των διοικήσεων που την υλοποιούν κλιμακώνουμε με την ΠΑΝΥΓΕΙΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 20/10

Και στην πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 9 Νοεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λαέ μην σφίξεις άλλο το ζωνάρι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.