ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Πανελλαδικές 2022 – ΟΕΦΕ: «Εύκολα και κατανοητά τα θέματα των υποψηφίων ΕΠΑΛ»

Δείτε τα θέματα που «έπεσαν»

Πανελλαδικές 2022 – ΟΕΦΕ: «Εύκολα και κατανοητά τα θέματα των υποψηφίων ΕΠΑΛ»

Με το μάθημα των Νέων Ελληνικών άνοιξε σήμερα, Πέμπτη 2 Ιουνίου, η αυλαία των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022 για τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ) ως προς τα θέματα που «έπεσαν» στο μάθημα των Νέων Ελληνικών (ΕΠΑΛ) σχολιάζει πως “και τα δύο κείμενα γίνονται εύκολα κατανοητά από τους υποψηφίους” και ότι “τα ερωτήματα είναι σε όλα τα ζητούμενα διατυπωμένα με σαφήνεια και δεν προκαλούν έκπληξη στους προετοιμασμένους υποψηφίους”.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Οι μαθητές της Γ’ τάξης των ΕΠΑ.Λ. κλήθηκαν να διαχειριστούν ένα θέμα διαχρονικά επίκαιρο αναφορικά με τις διατροφικές συνήθειες των ανθρώπων και τις επιπτώσεις που αυτές έχουν στο περιβάλλον. Το διαγώνισμα αποτελείται από δύο κείμενα, ένα μη λογοτεχνικό και ένα λογοτεχνικό. Και τα δύο κείμενα γίνονται εύκολα κατανοητά από τους υποψηφίους. Τα ερωτήματα είναι σε όλα τα ζητούμενα διατυπωμένα με σαφήνεια και δεν προκαλούν έκπληξη στους προετοιμασμένους υποψηφίους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα θέματα που έπεσαν σε Νέα Ελληνικά – Έκθεση στα ΕΠΑΛ – Δείτε αναλυτικά, πατώντας ΕΔΩ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.