ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παρέμβαση Γ.Πλακιωτάκη για την απεργία των εργαζομένων της ΕΝΕΔΕΠ: Διαπραγματεύσεις μόνο με ανοιχτό το λιμάνι

«Θα πρέπει οι συζητήσεις να διενεργούνται με ανοιχτό το λιμάνι προς όφελος της οικονομίας και της κοινωνίας»

Παρέμβαση Γ.Πλακιωτάκη για την απεργία των εργαζομένων της ΕΝΕΔΕΠ: Διαπραγματεύσεις μόνο με ανοιχτό το λιμάνι

Ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης ζητάει να παραμείνει το λιμάνι του Πειραιά ανοιχτό, εν μέσω κινητοποιήσεων.

«Πρέπει οι διαπραγματεύσεις να γίνονται με ανοιχτό το λιμάνι του Πειραιά», διαμήνυσε χαρακτηριστικά.

«Είναι σεβαστό το δικαίωμα στην απεργία, όμως πρέπει οι συζητήσεις για τη συλλογική σύμβαση εργασίας να διενεργούνται με ανοιχτό το λιμάνι» είπε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

«Είναι προφανές ότι το δικαίωμα στην απεργία είναι πάντα σεβαστό αρκεί να πραγματοποιείται στα πλαίσια της νομιμότητας. Εμείς ως υπουργείο Ναυτιλίας, ενθαρρύνουμε την συνέχιση της διαπραγμάτευσης μεταξύ της εργοδοσίας και των εργαζομένων για την υπογραφή της συλλογικής σύμβασης εργασίας. Ευχόμαστε να καταλήξουν σε συμφωνία, θα πρέπει όμως οι συζητήσεις να διενεργούνται με ανοιχτό το λιμάνι, προς όφελος της οικονομίας και της κοινωνίας», δήλωσε χαρακτηριστικά από το βήμα της Βουλής, ο Γιάννης Πλακιωτάκης, σχολιάζοντας τις απεργιακές κινητοποιήσεις στο λιμάνι του Πειραιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αφορμή ήταν η συζήτηση του νομοσχεδίου του για την ενίσχυση και ανάπτυξη του ελληνικού γιότινγκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.