ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πατρινό Καρναβάλι: Τα άρματα ξεχύθηκαν στους δρόμους για την παρέλαση – Δείτε φωτογραφίες

Φέτος, θα παρελάσουν 15 καρναβαλικά άρματα

Πατρινό Καρναβάλι: Τα άρματα ξεχύθηκαν στους δρόμους για την παρέλαση – Δείτε φωτογραφίες

Το βράδυ της Παρασκευής (15/3) τα φωταγωγημένα άρματα ξεχύθηκαν για πρώτη φορά βγήκαν στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας.

Σε μια ολιγόλεπτη στάση τους περιμετρικά της πλατείας Γεωργίου τα άρματα προκάλεσαν την προσοχή και τον θαυμασμό μικρών και μεγάλων που χάρηκαν από κοντά και φωτογραφήθηκαν μαζί τους,

Ο φετινός Βασιλιάς Καρνάβαλος στη μεγάλη γιορτή της Πάτρας, είναι ο «Καρνάβαλος της Παγκοσμιοποίησης» που παίζει μια παρτίδα σκάκι με τις χώρες του πλανήτη.

Φέτος, όπως σημειώνει το tempo.24news, θα παρελάσουν 15 καρναβαλικά άρματα, δημιουργίες του Καρναβαλικού Εργαστηρίου του Δήμου Πατρέων, εκ των οποίων τα 7 νέα, με έντονα καλλιτεχνικά ή σατιρικά στοιχεία, αντιπολεμικά άκρως επίκαιρα μηνύματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανάμεσά τους και τα νέα φετινά άρματα του Καρναβαλιού των Μικρών: «Ταξίδι με τη φαντασία» και «Μωρό Καρνάβαλος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.