Παύλος Γλύξμπουργκ: Επέστρεψε μόνος στη Νέα Υόρκη – Πλήρωσε 5.380 ευρώ για εισιτήριο και είχε 18 βαλίτσες (φωτό)

Παρά τις φήμες που ήθελαν τον Παύλο Γλύξμπουργκ και τη Μαρί Σαντάλ να ψάχνουν σπίτι στην Αθήνα, η οικογένεια επέστρεψε στη βάση της

Παύλος Γλύξμπουργκ: Επέστρεψε μόνος στη Νέα Υόρκη – Πλήρωσε 5.380 ευρώ για εισιτήριο και είχε 18 βαλίτσες (φωτό)

Κόντρα στις φήμες που τον ήθελαν να μένει στην Ελλάδα, ο Παύλος Γλύξμπουργκ μετά από περίπου ένα μήνα παραμονής στην Αθήνα, επέστρεψε τα ξημερώματα στη Νέα Υόρκη.

Οπως αποκάλυψε το Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας, ο Παύλος Γλύξμπουργκ πέταξε στην πρώτη θέση απευθείας για το αεροδρόμιο Νιούαρκ στο Νιου Τζέρσεϊ, πληρώνοντας εισιτήριο 5.380 ευρώ και έχοντας 18 βαλίτσες, μαζί του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ταξίδεψε στην πρώτη θέση της Emirates όπου οι πελάτες έχουν καμπίνα με τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο.

«Πέταξε πρώτη θέση και πλήρωσε 5.380€ για το εισιτήριο. Να πούμε ότι το απλό είναι γύρω στα 400€, η business είναι 1300 – 1400€ και η πρώτη θέση 5.400€. Εχει ιδιωτική τουαλέτα, είναι ολόκληρη καμπίνα, Bulgari προϊόντα, δηλαδή κάνεις και μπανάκι πριν βγεις στη Νέα Υόρκη», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Μάλιστα στο αεροδρόμιο του Νιου Τζέρσεϊ τον απαθανάτισε ο φακός του HerNews μόνο του, χωρίς τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ ή κάποιο από παιδιά τους. Περίμενε υπομονετικά στην ουρά όπως όλοι όσοι ταξίδευαν μαζί του και ήταν ντυμένος casual.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρά τις φήμες που ήθελαν τον Παύλο Γλύξμπουργκ και τη Μαρί Σαντάλ να ψάχνουν σπίτι στην Αθήνα, η οικογένεια επέστρεψε στη βάση της. Ωστόσο θα επιστρέψουν όλα τα παιδιά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου τον Φεβρουάριο για το μνημόσυνο του πατέρα τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.