ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πιερία: Καγκελόπορτα σχολείου κατέρρευσε δίπλα σε μαθητές – «Αν σκοτωνόταν κάποιο από τα παιδιά μας τι θα γινόταν;» λέει μητέρα

«Παραλίγο να θρηνήσουμε παιδιά» λέει μητέρα

Πιερία: Καγκελόπορτα σχολείου κατέρρευσε δίπλα σε μαθητές – «Αν σκοτωνόταν κάποιο από τα παιδιά μας τι θα γινόταν;» λέει μητέρα

Παραλίγο να σημειωθεί τραγωδία χθες (20/11) το μεσημέρι έξω από το Δημοτικό Σχολείο Περίστασης στην Πιερία, όπου μια σιδερένια καγκελόπορτα κατέρρευσε, αφήνοντας άναυδους γονείς και μαθητές, οι οποίοι βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής από το περιστατικό.

Μια μητέρα που βρισκόταν στις σκάλες της υπόγειας διάβασης την ώρα που η πόρτα ξέφυγε από τη θέση της και έπεσε στο έδαφος ανέφερε στο karfitsa.gr, σχετικά με το περιστατικό: «Ποιος είναι υπεύθυνος; Αν σκοτωνόταν κάποιο από τα παιδιά μας τι θα γινόταν; Δεν πρέπει να γίνονται έλεγχοι από την στιγμή που περνάνε παιδιά καθημερινά;».

Συγκλονίζει η μαρτυρία μητέρας μαθητή στην Πιερία

Περιγράφοντας καρέ καρέ τι συνέβη, η μητέρα εξήγησε στο ίδιο μέσο: «Εγώ και άλλες μαμάδες ήμασταν έξω από την υπόγεια διάβαση από τη μεριά του σχολείου. Όταν τελείωσε το μάθημα μπήκαν τα παιδιά μας για να περάσουν απέναντι. Την ώρα που είχαν βγει τα μισά έξω και τα άλλα ακόμα ανέβαιναν ακούσαμε έναν εκκωφαντικό θόρυβο από σιδεριά να πέφτει και τρέξαμε έντρομοι όλοι οι γονείς των παιδιών. Φοβόμασταν για το τι θα αντικρύσουμε. Νομίζαμε πως καταπλάκωσε η οροφή τα παιδιά μας. Είδαμε την σιδερένια πόρτα της κεντρικής εισόδου να έχει κατρακυλήσει κάτω στην υπόγεια διάβαση. Μάλιστα τρία παιδάκια ήταν ακόμα κάτω και από θαύμα γλίτωσαν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ώρα του περιστατικού, σύμφωνα με τα λεγόμενα της γυναίκας, βρισκόταν στο σημείο περίπου 10 μαθητές και πέντε γονείς: «Εγώ ξέρω πως παραλίγο τα παιδιά μου και άλλα οκτώ παιδάκια τώρα ίσως να τα θρηνούσαμε. Για κλάσματα δευτερολέπτων γλιτώσανε από το κατρακύλημα της πόρτας επάνω τους. Η πόρτα είναι ασήκωτη. Όλοι οι γονείς των παιδιών ακόμα είμαστε σε σοκ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.