ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Πορείες διαμαρτυρίας κατά της εισαγγελικής πρότασης για αθώωση του Η.Μίχου (φώτο)

Πορείες διαμαρτυρίας πραγματοποιούνται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Πορείες διαμαρτυρίας κατά της εισαγγελικής πρότασης για αθώωση του Η.Μίχου (φώτο)

Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη πραγματοποιούνται πορείες διαμαρτυρίας για την απαλλακτική εισαγγελική πρόταση για τον Ηλία Μίχο, τον βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, για τα αδικήματα του βιασμού και της μαστροπείας. 

Στην Αθήνα, οι διαδηλωτές, που ξεπερνούν τους χίλιους, ξεκίνησαν από τα Προπύλαια και κατευθύνονται προς το Σύνταγμα.

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει προχωρήσει η αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας, ειδικότερα, αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πανεπιστημίου από το ύψος της οδού Αμερικής.

Η πορεία στη Θεσσαλονίκη

Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατά της αστυνομίας και του κράτους, οι διαδηλωτές ξεκίνησαν πορεία από την πλατεία της Καμάρας.

«Το κράτος ξεπλένει παιδοβιαστες» και «κάτω τα χέρια από τα παιδιά», είναι κάποια από τα συνθήματα που φωνάζουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την πορεία συνοδεύουν αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ ενώ η Τροχαία εκτρέπει την κυκλοφορία των οχημάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.