ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πότε θα κλείσουν τα σχολεία για το Πάσχα – Ποιες είναι οι επόμενες αργίες

Αναλυτικά όλες οι αργίες για τη φετινή χρονιά

Πότε θα κλείσουν τα σχολεία για το Πάσχα – Ποιες είναι οι επόμενες αργίες

Μετά το τριήμερο της Καθαρά Δευτέρας που πέρασε και της 25ης Μαρτίου που έρχεται, τα βλέμματα όλων στρέφονται στις διακοπές του Πάσχα.

Μαθητές και γονείς ψάχνουν τις ημερομηνίες που θα είναι κλειστά τα σχολεία και πότε θα είναι οι επόμενες αργίες του έτους.

Αυτή τη χρονιά, η Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών του Κυρίου ξεκινά στις 29 Απριλίου και το Πάσχα πέφτει στις 5 Μαΐου. Αυτό σημαίνει πως η τελευταία ημέρα που οι μαθητές θα πάνε σχολείο θα είναι η Παρασκευή 26 Απριλίου και θα επιστρέψουν στις σχολικές αίθουσες τη Δευτέρα 13 Μαΐου, μετά την εβδομάδα της Διακαινησίμου, που αρχίζει από την Κυριακή του Πάσχα και λήγει την επόμενη Κυριακή του Θωμά.

Ακόμα, φέτος η Πρωτομαγιά συμπίπτει με την Μεγάλη Τετάρτη (1 Μαΐου) και κατόπιν απόφασης της υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνας Μιχαηλίδου, η αργία μετατίθεται για την Τρίτη 7 Μαΐου αμέσως μετά την Δευτέρα του Πάσχα.

Αναλυτικά, όλες οι αργίες για το 2024:

Μάρτιος: Εθνική Επέτειος, Ευαγγελισμός της Θεοτόκου (Δευτέρα 25 Μαρτίου)

Μάιος: Κυριακή Πάσχα (5 Μαΐου), Δευτέρα του Πάσχα (6 Μαΐου), Εργατική Πρωτομαγιά (7 Μαΐου)

Ιούνιος: Αγίου Πνεύματος (Δευτέρα 24 Ιουνίου). (Δεν αποτελεί επίσημη αργία για όλους τους τομείς)

Αύγουστος: Κοίμηση της Θεοτόκου (Πέμπτη 15 Αυγούστου).

Οκτώβριος: Επέτειος του «Όχι» (Δευτέρα 28 Οκτωβρίου).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεκέμβριος: Χριστούγεννα (Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου), δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων (Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.