ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Πρωτομαγιά 2022: Μεταφέρεται και φέτος η αργία – Αυτή η ημερομηνία είναι η πιθανότερη

Για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται πότε θα μεταφερθεί η υποχρεωτική αργία

Πρωτομαγιά 2022: Μεταφέρεται και φέτος η αργία – Αυτή η ημερομηνία είναι η πιθανότερη

Το 2022 η υποχρεωτική αργία της Πρωτομαγιάς αναμένεται να μεταφερθεί στην αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα, δηλαδή τη Δευτέρα 2 Μαΐου.

Άλλωστε, το άρθρο 14 του Ν. 4468/2017 προβλέπει τη μετάθεσή της σε άλλη εργάσιμη ημέρα, σε περίπτωση που συμπίπτει με Κυριακή, και συγκεκριμένα με μία ημέρα της Μεγάλης Εβδομάδας ή με τη Δευτέρα του Πάσχα.

Κάπως έτσι, θα δοθεί η ευκαιρία για ένα ακόμα τριήμερο για τους εργαζόμενους που δεν εργάζονται το Σαββατοκύριακο.

Για την ώρα, δεν επιβεβαιώνεται πότε θα μεταφερθεί η υποχρεωτική αργία, ενώ δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση και για το πότε θα ανακοινωθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως πέρυσι από το υπουργείο Εργασίας η ενημέρωση είχε γίνει στις 14 Απριλίου, δηλαδή δύο περίπου εβδομάδες πριν. Το πιθανότερο είναι πως φέτος θα ανακοινωθεί η μεταφορά της Πρωτομαγιάς τη Μεγάλη Εβδομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.