ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ρ.Πισπιρίγκου: Στις 29 Μαρτίου η απόφαση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Η μητέρα κατηγορείται για τον θάνατο της πρώτης της κόρης Τζωρτζίνας

Ρ.Πισπιρίγκου: Στις 29 Μαρτίου η απόφαση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Στις 19 Μαρτίου αναμένεται να βγει η απόφαση της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της πρώτης της κόρης Τζωρτζίνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα ολοκληρώθηκε η αγόρευση του Αλέξη Κούγια, συνηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο που κράτησε πέντε συνεδριάσεις.

Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη και η δίκη για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας, των δύο άλλων δηλαδή παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Σήμερα, κατέθεσε ο πατέρας των δύο παιδιών με τη δικηγόρο του να κάνει αναφορά για το περιστατικό της προηγούμενης συνεδρίασης όπου σημειώθηκε ένα μικρό επεισόδιο.

«Στην προηγούμενη συνεδρίαση είχαμε ένα δυσάρεστο γεγονός με μια αήθη επίθεση από την κατηγορούμενη προς τον κ. Δασκαλάκη. Τη σταμάτησαν από το να χιμήξει στον μάρτυρα και ζητούμε να ληφθούν μέτρα από το δικαστήριο σας προκειμένου να διασφαλιστεί η ψυχική και σωματική ακεραιότητα των ανθρώπων που έρχονται εδώ», τόνισε η δικηγόρος υποστήριξης της κατηγορίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πρόεδρος του δικαστηρίου απάντησε στην συνήγορο ότι «εντός της αίθουσας είναι αυτονόητη η προστασία. Εκτός θα πρέπει να ρυθμιστεί από τη συνοδεία, σε κάθε περίπτωση θα μεριμνήσουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.