ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ρέθυμνο: Αυτό είναι το σπίτι που κατέρρευσε και καταπλάκωσε την 77χρονη (φωτο)

Την απεγκλώβισαν αλλά ήταν αργά

Ρέθυμνο: Αυτό είναι το σπίτι που κατέρρευσε και καταπλάκωσε την 77χρονη (φωτο)

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου, έπειτα από την τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, σε χωριό του Δήμου Αγίου Βασιλείου.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα Creta24.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στο Ρέθυμνο, σε χωριό του Δήμου Αγίου Βασιλείου, όταν μια 77χρονη βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού της, κατέρρευσε το δάπεδο, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί κάτω από τα συντρίμμια.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στις αρχές και στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Δήμου, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απεγκλώβισαν την 77χρονη γυναίκα, η οποία όταν παρελήφθη από το ασθενοφόρο δεν είχε τις αισθήσεις της.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, ωστόσο ήταν ήδη αργά καθώς είχε αφήσει την τελευταία της πνοή. Η άτυχη 77χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες του της τοπικής ιστοσελίδας, διαμένει στην Αθήνα και βρισκόταν στον τόπο καταγωγής της για καλοκαίρι.

Αυτό είναι το σπίτι που έχασε τη ζωή της η 77χρονη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.