ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρόδος: Αναισθησιολόγος ξεσπά για τις εφημερίες – «Δεν αντέχω άλλο»

Θα εφημερεύσει μόνη της 21 ημέρες μέσα στον Αύγουστο

Ρόδος: Αναισθησιολόγος ξεσπά για τις εφημερίες – «Δεν αντέχω άλλο»

Με μια αναισθησιολόγο λειτουργεί ουσιαστικά και πάλι το νοσοκομείο Ρόδου, παρά τις υποσχέσεις για ενίσχυσή του με μετακινήσεις αναισθησιολόγων από άλλες περιοχές. Η Πολύμνια Γαλανού θα εφημερεύσει μόνη της 21 ημέρες μέσα στον Αύγουστο. «Δεν αντέχω» είπε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει ότι θα διεκδικήσει βραβείο Γκίνες για τις συνεχείς εφημερίες που είναι υποχρεωμένη να κάνει.

Η κ. Γαλανού κατήγγειλε ότι από τις 2 Απριλίου απέστειλε υπόμνημα στον διοικητή της 2ης ΥΠΕ Χρήστο Ροϊλό για να καταρτίσει πρόγραμμα μετακίνησης αναισθησιολόγων ενόψει του καλοκαιριού, αλλά δεν έγινε καμία ενέργεια από την πλευρά του, καθώς ο αναισθησιολόγος που μετακινήθηκε δύο φορές από την Κάλυμνο, το έκανε οικειοθελώς, σε συνεννόηση μαζί της.

Ανέφερε επίσης ότι ο νέος διοικητής του νοσοκομείου προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα χωρίς να «ενοχλεί» την 2η ΥΠΕ, με αποτέλεσμα η ίδια να εφημερεύει σχεδόν ολόκληρο τον μήνα. Επίσης ανακοίνωσε ότι θα απευθυνθεί σε δικηγόρο, προκειμένου τον Σεπτέμβριο να κάνει τις εφημερίες που ορίζει ο νόμος.

«Δεν θα καταδεχθώ να πάρω αναρρωτική άδεια. Αυτό που συντελείται, είναι ένα κακούργημα στις πλάτες των πολιτών» είπε η πρόεδρος του συλλόγου νοσοκομειακών γιατρών Ρόδου και προϊσταμένη του αναισθησιολογικού τμήματος του νοσοκομείου, τονίζοντας ότι για την κατάσταση είναι ενήμερη τόσο η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, όσο και ο τοπικός και πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, οι οποίοι «θα έπρεπε να έχουν βγει στα κάγκελα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αν κάποιος πεθάνει στο νοσοκομείο Ρόδου, κανείς δεν θα σκεφτεί ότι η Γαλανού είναι κουρασμένη» κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.