Αν ήταν «μάγκας» ο Μητσοτάκης θα έστηνε κάλπη... μέσα στο Μουντιάλ!

Ρόδος: Στο εδώλιο ζευγάρι μετά από έντονο καβγά – Τραυμάτισε τον σύζυγό της με μαχαίρι

Η υπόθεση αφορά γεγονότα της 28ης Νοεμβρίου 2024 και η εκδίκασή της αναβλήθηκε για τις 25 Οκτωβρίου 2027

Ρόδος: Στο εδώλιο ζευγάρι μετά από έντονο καβγά – Τραυμάτισε τον σύζυγό της με μαχαίρι

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Στο εδώλιο οδηγήθηκε ζευγάρι στη Ρόδο, μετά από έντονο καβγά που είχε, με αποτέλεσμα να υπάρξει και τραυματισμός από μαχαίρι.

Η υπόθεση αφορά γεγονότα της 28ης Νοεμβρίου 2024 και η εκδίκασή της αναβλήθηκε για τις 25 Οκτωβρίου 2027.

Ο άνδρας κατηγορείται ότι επιχείρησε να ασκήσει σωματική βία στη σύντροφό του, πιάνοντάς την από το χέρι, χωρίς όμως να ολοκληρωθεί η πράξη. Η γυναίκα φέρεται στη συνέχεια να πήρε ένα μαχαίρι κουζίνας και να τον τραυμάτισε, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη και οπλοχρησία.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της υπόθεσης είναι ότι και οι δύο εμπλεκόμενοι εμφανίζονται ταυτόχρονα ως κατηγορούμενοι και ως παθόντες, καθώς ο καθένας αποδίδει ευθύνες στον άλλον για διαφορετικές πράξεις κατά τη διάρκεια του ίδιου επεισοδίου.

Οι τραυματισμοί που αποδίδονται στη χρήση του μαχαιριού περιλαμβάνουν επιφανειακά τραύματα και εκδορές στο αριστερό χέρι και στο πρόσωπο του άνδρα. Παρά τη σχετικά περιορισμένη έκταση των τραυμάτων, οι αρχές έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα στο μέσο που χρησιμοποιήθηκε και στις πιθανές συνέπειες που θα μπορούσε να έχει η πράξη.

Το δικαστήριο χορήγησε αναβολή και η υπόθεση θα εξεταστεί εκ νέου το φθινόπωρο του 2027, οπότε θα αξιολογηθούν αναλυτικά οι ισχυρισμοί και των δύο πλευρών.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.