Σαντορίνη: 29χρονος εργαζόμενος βρέθηκε απαγχονισμένος στο δωμάτιό του

Άμεσα ενημερώθηκαν οι αρχές και  αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Θήρας

Σαντορίνη: 29χρονος εργαζόμενος βρέθηκε απαγχονισμένος στο δωμάτιό του

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα στην Σαντορίνη, όταν νεαρός εργαζόμενος αυτοκτόνησε μέσα στο δωμάτιο όπου διέμενε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24, ο νεαρός  έδεσε ένα σχοινί γύρω από τον λαιμό του και κρεμάστηκε μέσα στο δωμάτιο.

Ο 29χρονος ήταν εξαφανισμένος για αρκετή ώρα  με αποτέλεσμα οι συνεργάτες του να ανησυχήσουν και να ξεκινήσουν να τον ψάχνουν. Όταν μπήκαν όμως στο δωμάτιό του ήρθαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα.

Σύμφωνα με πληρηφορίες, πρόκειται για έναν 29χρονο άνδρα με καταγωγή από το Μπαγκλαντές, που εργαζόταν σε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Καμάρι Σαντορίνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άμεσα ενημερώθηκαν οι αρχές και  αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Θήρας έφτασαν στο σημείο για να ερευνήσου το περιστατικό. Ωστόσο, παραμένει ασαφής ο λόγος που  οδήγησε τον άτυχο νεαρό στην αυτοκτονία. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.