ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σέρρες: Χωρίς νερό έμειναν κάτοικοι χωριού – Έκλεψαν μετασχηματιστή γεώτρησης… για 4η φορά

Απαιτεί αρκετό χρόνο και κόστος η αντικατάστασή του

Σέρρες: Χωρίς νερό έμειναν κάτοικοι χωριού – Έκλεψαν μετασχηματιστή γεώτρησης… για 4η φορά

Άγνωστοι έκλεψαν τον μετασχηματιστή γεώτρησης που τροφοδοτεί με νερό το χωριό Δημητρίτσι στις Σέρρες με αποτέλεσμα οι κάτοικοι του χωριού να μείνουν χωρίς νερό. Αυτή, δε, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Στο παρελθόν, η συσκευή έχει κλαπεί πολλαπλές φορές.

Η νέα κλοπή, που έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης, προκάλεσε την οργή των κατοίκων αλλά και του προέδρου της κοινότητας, καθώς η αντικατάσταση του μετασχηματιστή είναι χρονοβόρα και κοστίζει γύρω στα 5.000 ευρώ. Όσο για τον χαλκό που κλέβουν οι δράστες για να τον πουλήσουν, τους αποφέρει από 300 ως 500 ευρώ. Για την κλοπή ενημερώθηκε η τοπική Αστυνομία που διενεργεί προανάκριση.

Ξήλωσαν το σύστημα θέρμανσης από εξοχικό

Δυο Ρομά ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της πρωτοφανούς κλοπής που έγινε σε μια εξοχική κατοικία στην περιοχή Νέα Αβόρανη στην Αιτωλοακαρνανία, από την οποία έκανε φτερά ολόκληρο το… σύστημα θέρμανσης! Οι δράστες 26 και 28 χρόνων ξήλωσαν δέκα σώματα καλοριφέρ του σπιτιού μαζί με χαλκοσωλήνες που συμπλήρωναν την εγκατάσταση, ενώ ξήλωσαν ακόμη τέσσερις σιδερένιες σχάρες και ένα παράθυρο αλουμινίου, προκαλώντας μεγάλες φθορές σε όλα τα δωμάτια.

Ο 66χρονος ιδιοκτήτης απουσίαζε τις τελευταίες ημέρες και διαπίστωσε τη λεηλασία την Πέμπτη, οπότε την κατήγγειλε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγρινίου που την εξιχνίασαν άμεσα και σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας σε βάρος των δύο δραστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.