ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στάση εργασίας δικηγόρων και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας

Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 12 το μεσημέρι έως τις 15:00

Στάση εργασίας δικηγόρων και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας

Άδειες θα παραμείνουν οι αίθουσες των δικαστηρίων για τρεις ώρες σήμερα, αφού οι δικηγόροι πανελληνίως θα πραγματοποιήσουν τρίωρη στάση εργασίας και θα συγκεντρωθούν έξω από το υπουργείο Εργασίας διαμαρτυρόμενοι για την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών.

Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 12 το μεσημέρι έως τις 15:00.

Οι δικηγόροι ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους ότι προχωράνε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και στάση εργασίας για το θέμα της αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών και την κυβερνητική αδιαφορία για την αντιμετώπιση του ζητήματος.

Αναλυτικότερα, η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, για την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών και την κυβερνητική αδιαφορία για την αντιμετώπιση του θέματος, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 13.00, έξω από το υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 25, Αθήνα).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λόγω της συγκέντρωσης, το ΔΣ του Δ. Σ. Αθηνών αποφάσισε, τη, Δευτέρα, να πραγματοποιήσει τρίωρη αποχή των δικηγόρων, από τα δικαστήρια, από τις 12.00 ως τις 15.00».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.