ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στο πένθος έχει «βυθιστεί» η Αίγινα για τον 14χρονο που αυτοκτόνησε – «Όλοι μας να σταθούμε δίπλα στα παιδιά μας»

Ο νεαρός μαθητής φέρεται να είχε αφήσει σημείωμα στην οικογένειά του

Στο πένθος έχει «βυθιστεί» η Αίγινα για τον 14χρονο που αυτοκτόνησε – «Όλοι μας να σταθούμε δίπλα στα παιδιά μας»

«Παγωμένη» είναι η τοπική κοινωνία της Αίγινας μετά την αυτοκτονία ενός 14χρονου μαθητή.

«Είναι μεγάλη η θλίψη που αισθανόμαστε όλοι μας για τον χαμό ενός τόσο νέου παιδιού», αναφέρει σ

Σε ανάρτησή του στα social media ο δήμος Αίγινας αναφέρει: «Είναι μεγάλη η θλίψη που αισθανόμαστε όλοι μας για τον χαμό ενός τόσο νέου παιδιού»

Και προσθέτει: «Από την πρώτη στιγμή ο δήμος μας συνεργάστηκε με ψυχολόγους για τη στήριξη της οικογένειας, ενώ με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιάννη Ζορμπά ζητήθηκε ενίσχυση ειδικών για την ψυχολογική υποστήριξη των μαθητών του νησιού μας».

Και καταλήγει: «Πρέπει όλοι μας να σταθούμε δίπλα στα παιδιά μας και να ελαφρύνουμε το βάρος τους. Δύναμη και κουράγιο στους οικείους του».

Τι συνέβη

Σύμφωνα με πληροφορίες του aeginaportal, ο μαθητής της Γ’ Γυμνασίου εντοπίστηκε σε ένα δέντρο απαγχονισμένος το μεσημέρι της Παρασκευής, αφού νωρίτερα είχε πάει κανονικά στο σχολείο του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 14χρονος είχε αφήσει σημείωμα στην οικογένειά του που βρέθηκε στο σπίτι του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Αστυνομία ωστόσο όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.