ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Στους δρόμους οι διανομείς στη Θεσσαλονίκη για τον θάνατο του 55χρονου συναδέλφου τους

«Δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουμε το βράδυ σπίτι μας»

Στους δρόμους οι διανομείς στη Θεσσαλονίκη για τον θάνατο του 55χρονου συναδέλφου τους

Μοτοπορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν πριν από λίγο εργαζόμενοι στον χώρο του delivery για τα εργατικά δυστυχήματα, με αφορμή το τροχαίο δυστύχημα 55χρονου συναδέλφου τους το μεσημέρι στην Τσιμισκή.

Η μοτοπορεία ξεκίνησε συμβολικά από το σημείο που έχασε τη ζωή του ο διανομέας. Οι διανομείς κινήθηκαν μέχρι το κτίριο του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, προκειμένου να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους προς τους κρατικούς φορείς για τα ελλιπή μέτρα προστασίας των εργαζομένων.

Συγκλονίζει διανομέας: «Δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουμε το βράδυ σπίτι μας»

Μια συγκλονιστική κατάθεση συναισθημάτων έκανε ο Χρυσοβαλάντης Παπαδόπουλος, αντιπρόεδρος σωματείου Αυτοαπασχολούμενων Διανομέων Θεσσαλονίκης, στο σημείο που σημειώθηκε η τραγωδία το μεσημέρι στην οδό Τσιμισκή.

“Παίζουμε τη ζωή μας στα ζάρια. Φεύγουμε το πρωί από το σπίτι και δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουμε το βράδυ” είπε φορτισμένος συναισθηματικά, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στους οικείους του διανομέα που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Μετράμε 61 νεκρούς διανομείς. Ζητάμε από το κράτος να βοηθήσει το επάγγελμα μας με νόμους. Οι αυτοαπασχολούμενοι πρέπει να έχουμε ίση σχέση με τις πλατφόρμες και όχι να μας εκμεταλλεύονται” σημείωσε ο κ. Παπαδόπουλος, τονίζοντας ότι οι κινητοποιήσεις των συναδέλφων του θα συνεχιστούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.