ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συγγενής της 16χρονης που ξεψύχησε στην Χαλκιδική: «Δεν είναι δυνατόν να πεθαίνεις από ένα χοτ ντογκ»

«Υπήρχαν έξι ασθενοφόρα στην περιοχή και δεν ήρθε ούτε ένα»

Συγγενής της 16χρονης που ξεψύχησε στην Χαλκιδική: «Δεν είναι δυνατόν να πεθαίνεις από ένα χοτ ντογκ»

Δεν μπορεί να «χωνευτεί» ένας τόσο «τζάμπα» θάνατος όπως αυτός της 16χρονης που άφησε την τελευταία της πνοή στη Χαλκιδική από αλλεργικό σοκ.

Όχι μόνο για την τροφή που της το προκάλεσε αλλά και γιατί για άλλη μία φορά δεν υπήρχε άμεση πρόσβαση ασθενοφόρου που θα μπορούσε να είχε σώσει το κορίτσι αυτό καθώς θα είχε λάβει πρώτες βοήθειες.

Οι πρώτες βοήθειες είναι ό,τι σημαντικότερο καθώς είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα πως εάν ληφθούν στη σωστή στιγμή, δηλαδή άμεσα, οι περισσότεροι εκ των θανάτων δεν θα είχαν συμβεί.

Συγγενής της νεαρής ξέσπασε για τον θάνατο του κοριτσιού.

«Αυτά γίνονται εδώ και τριάντα χρόνια και συνεχίζουν και πεθαίνουν άδικα, εν έτη 2023 δεν γίνεται ένα παιδί να φεύγει επειδή κατανάλωσε ένα χοντ ντογκ και ένα ασθενοφόρο κι ένα ασθενοφόρο 05.00 το πρωί που στην ίδια εμβέλεια υπήρχανε τρία κέντρα υγείας, έξι ασθενοφόρα δεν μπόρεσε να φτάσει εγκαίρως ένα ασθενοφόρο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του ο Μάριος Αραμπάτζης.

Το κορίτσι ήταν αλλεργικό στη λακτόζη και, σύμφωνα με τους συγγενείς της, ζήτησε διευκρινίσεις από το κατάστημα και τη διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Η 16χρονη έφαγε ένα χοτ ντογκ και λίγα λεπτά αργότερα είπε στις φίλες της ότι δεν ήταν καλά και δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.