ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συγγενής 13χρονης που γέννησε στη Νάξο: «Απορώ δεν βρήκαν το παιδί μέσα στην κοιλιά της»

«Στην ακτινογραφία δεν είδαν το παιδί. Δε ξέρω αν υπήρχε ή δεν υπήρχε ακτινοδιαγνώστης»

Συγγενής 13χρονης που γέννησε στη Νάξο: «Απορώ δεν βρήκαν το παιδί μέσα στην κοιλιά της»

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η υπόθεση με την 13χρονη μαθήτρια που γέννησε στις τουαλέτες νοσοκομείου της Νάξου, χωρίς να γνωρίζει ότι ήταν έγκυος. 

Συγγενείς της ανήλικης θεωρούν αδιανόητο πως οι γιατροί μπέρδεψαν την εγκυμοσύνη της με τον τυμπανισμό, δίνοντάς της καθαρτικό αντί να καταλάβουν ότι γεννάει.

«Την πήγαινε στον γιατρό και ούτε οι γιατροί, απορώ, δεν βρήκαν το παιδί μέσα στην κοιλιά της, που είναι ένα πράγμα που πιάνεται, φαίνεται;», λέει συγγενής της στην τηλεόραση του Mega.

«Ο παιδίατρος την εξέτασε, δεν ξέρω αν έβαλε το στηθοσκόπιο να εξετάσει την κοιλιά της. Αν το έβαζε, προφανώς θα άκουγε την καρδιά του μωρού. Ήταν σχηματισμένο παιδί, έτοιμο να γεννηθεί», πρόσθεσε.

«Της έδωσαν καθαρκτικό και ήπιε για να ενεργηθεί και όπως σφιγγόταν για να ενεργηθεί, της έφυγε το παιδί και έπεσε μέσα στο μπάνιο. Γιατί να μην το καταλάβουν; Γιατί να μην το καταλάβουν αυτοί οι άνθρωποι;», ανέφερε συγγενείς.

Στο εν λόγω νοσοκομείο δεν υπάρχει γυναικολόγος αλλά ούτε και ακτινολόγος ο οποίος εκείνη την ημέρα βρισκόταν σε άδεια. Αποτέλεσμα; Την ακτινογραφία διάβασε ο παιδίατρος με τη βοήθεια ενός χειρουργού και βρήκαν: «πέρασαν για φερμουάρ την σπονδυλική στήλη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στην ακτινογραφία δεν είδαν το παιδί. Δε ξέρω αν υπήρχε ή δεν υπήρχε ακτινοδιαγνώστης. Όμως, νομίζω μια τέτοια ακτινογραφία μπορεί να τη διαβάσει ο κάθε γιατρός. Το περιστατικό το κοίταξε και ο χειρουργός. Είπαν ότι πρόκειται για πρόβλημα που έχει στη κοιλιά, τυμπανισμό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.