ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των δικηγόρων τη Δευτέρα 12/12

Αποφασισμένοι να μην κάνουν βήμα πίσω στις διεκδικήσεις τους

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των δικηγόρων τη Δευτέρα 12/12

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ετοιμάζονται να προχωρήσουν οι δικηγόροιτη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 στη 1 το μεσημέρι στο Υπουργείο Εργασίας, ενώ παράλληλα θα απέχουν από τα δικαστήρια, επί τρίωρο, από τις 12 μέχρι τις 3, την ίδια μέρα.

Αποφασισμένοι να μην κάνουν βήμα πίσω στις διεκδικήσεις τους κατά της σχεδιαζόμενης από την Κυβέρνηση αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών κατά 10% από το 2023, οι δικηγόροι προειδοποιούν με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους και καταγγέλλουν αδράνεια από την Πολιτεία.

Παράλληλα καταγγέλλουν, για άλλη μία φορά την κυβερνητική στάση έναντι των δικηγόρων και την καλούν την Κυβέρνηση να στηρίξει άμεσα τον κλάδο, με την ικανοποίηση των πάγιων αιτημάτων του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλευρό τους έχουν και άλλους επιστημονικούς φορείς με τους οποίους εδώ και καιρό έχουν διαμορφώσει κοινό μέτωπο κατά της κυβερνητικής πρόθεσης για αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.