ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συγκλονιστικό βίντεο: Τραβεστί ζητά «οι gay γονείς να κάνουν sex με τα παιδιά τους για να είναι ευτυχισμένα»!

Άρρωστα άτομα σε μια άρρωστη κοινωνία που κυβερνάται από μία διεφθαρμένη κυβέρνηση

Συγκλονιστικό βίντεο: Τραβεστί ζητά «οι gay γονείς να κάνουν sex με τα παιδιά τους για να είναι ευτυχισμένα»!

Σε συνέχεια της ντροπιαστικής για την ελληνική πανεπιστημιακή κοινότητα εκδήλωσης, όπου ένας τραβεστί διαβάζει παραμύθια σε μικρά παιδιά, ένας άλλος τραβεστί ζητεί να κάνουν σεξ οι gay γονείς στα παιδιά που υιοθετούν ή στα παιδιά που αποκτούν με τεχνητή γονιμοποίηση, αρκεί…  αυτά να είναι ευτυχισμένα!

Και ακόμα δεν έχει κινηθεί ένας Εισαγγελέας να μαζέψει και τους υπεύθυνους του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τους συγκεκριμένους τραβεστί.

Το θέμα δεν είναι απλά κοινωνικό, πρώτα και κύρια είναι βαθιά πολιτικό: Διότι πρόκειται για «Λιγνάδηδες», αλλά με… φούστα.

Οι υπεύθυνοι είναι οι κυβερνήσεις και τα δικαστήρια που αφήνουν ελεύθερους να κυκλοφορούν άτομα σαν τον Λιγνάδη παρά την καταδίκη τους.

Και ο τραβεστί που καλεί να κάνουν σεξ στα παιδιά τους τα gay ζευγάρια διαπράττοντας βαρύ ποινικό αδίκημα, κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος!

Ακολουθούν τα όσα ανατριχιαστικά είπε:

«Ειδικά με όλα αυτά που γίνονται εδώ πέρα στην Ελλάδα θυμήθηκα ότι στο εξωτερικό και τετράχρονα μπορούνε να πάνε σε γκέι-μπαρ και τρίχρονα μπορούνε να πάνε σε γκέι-μπαρ, τελικά ότι θες να κάνεις μπορείς να κάνεις στο εξωτερικό.

Εδώ δεν έχουν τέτοια πρόοδο γι’ αυτό το παρεξηγούν.

Πατεράδες που μεγαλώνουν παιδάκια από μικρά, πατεράδες όχι μητέρες, και είναι πάντα ευτυχισμένα τα μικρά.

Τώρα αν θέλει ο πατέρας να τα κάνει και σεξ να τα κάνει.

Δικαίωμά του, δεν μπορείς εσύ να μπεις στο σπίτι του άλλου στο κρεβάτι του άλλου, αν θα βάλει το παιδί για ύπνο ή αν θα βάλει το παιδί προφυλακτικό να το γ@μήσει.

Όταν το έχει στην δικαιοδοσία του ο κάθε πατέρας χωρισμένος ή που το μεγαλώνουν μαζί πατεράδες, θα το κάνουν ότι θέλουν. Το θέμα είναι, είναι ευτυχισμένο το παιδί, από τη στιγμή που είναι… τέλος.

Ή μικρός φάει το καρότο είτε μεγάλος το φάει το καρότο στο τέλος θα το φάει το καρότο, από εκεί και πέρα θα τον περιμένει και ο κουμπάρος, ο ξάδερφος, ο θείος, θα τον περιμένει και ο πατέρας του ο ίδιος».

Ένας ίδιας ποιότητας άτομο, ένας τραβεστί (Drag Queen), εμφανίστηκε λοιπόν για να διαβάσει παραμύθια σε μικρά παιδιά, το οποίο σε δικό του δημοσιευμένο βίντεο αναφέρει πως «πηδ@ει 15χρονα» και μάλιστα κινδύνεψε «να πάει φυλακή» γι’ αυτό.

Παιδιά που βρίσκονται σε μία ηλικία, εύθραυστη και στην οποία ακόμα σχηματίζεται η προσωπικότητά τους ακούσαν παραμύθια από το άτομο αυτό το οποίο δημοσίως ομολογεί πως έχει βιάσει παιδιά!

Γονείς με τα παιδιά τους, αλλά και εκπρόσωποι κομμάτων, παρακολούθησαν την «εκδήλωση» που διοργανώθηκε από μια οργάνωση που αποκαλείται «Θεσσαλονικιώτικη περηφάνια» , τις οικογένειες «Ουράνιο Τόξο» και φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με drag queen, δηλαδή άνδρας ντυμένος ως γυναίκα, να διαβάζει «παραμύθι» σε παιδιά ηλικίας από 3 ως 13 ετών, στη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση, αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει σε χώρο ιδιωτικού παιδικού σταθμού στην Καλαμαριά. Ωστόσο, λόγω της μεγάλης συμμετοχής(!) (σε drag queens άραγε;)  αλλά και αντιδράσεων, οι διοργανωτές άλλαξαν τον χώρο διεξαγωγής.

Το παραμύθι «η Drag Queen που έσωσε τα Χριστούγεννα» διάβασε στα παιδιά η drag queen RawBee Candles, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Σε όλο αυτό, από τα πολιτικά κόμματα αντέδρασε μόνο η Κατερίνα Λάσπα επικεφαλής του Τομέα Εθελοντισμού του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας πως επιβάλλονται με πλάγιο τρόπο τέτοια πρότυπα σε μικρά παιδιά.

«Σήμερα Drag Queens θα διαβάσουν παραμύθια σε παιδιά νηπιαγωγείο και δημοτικού της Θεσσαλονίκης. Ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει στον εαυτό του. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα με πλάγιο τρόπο να επιβάλει τέτοια πρότυπα σε παιδάκια», έγραψε σε ανάρτησή της η Κατερίνα Λάσπα.

Αξίζει να σημειωθεί πως πολλοί πολίτες δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια.

Κατατέθηκε στο Α.Τ. Καλαμαριάς σχετική καταγγελία από ομάδα πολιτών η οποία κοινοποιήθηκε και στο δήμο Καλαμαριάς αλλά και στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Στην καταγγελία περιέχονται τα άρθρα του Συντάγματος αλλά και των νόμων που παραβιάζονται όταν διοργανώνονται τέτοιες εκδηλώσεις, καθιστώντας τες αυτομάτως παράνομες.

Επειδή πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος που αφορά τα Χρηστά Ήθη, τα αδικήματα είναι Διαρκή Αυτόφωρα Κακουργήματα και εκτός από τη σύλληψη των υπευθύνων, οι δήμοι θα πρέπει να αφαιρέσουν και τις άδειες λειτουργίας αυτών των χώρων ή να μην δώσουν άδεια για δημόσια τέλεση των, όπως αναφέρεται στην καταγγελία.

Μάλιστα οι καταγγέλλοντες αναφέρουν ότι θα ακολουθήσουν και μηνύσεις και κατά των αστυνομικών που ενώ ήταν παρόντες δεν σταμάτησαν όπως είχαν υποχρέωση την «εκδήλωση» παρόλο που ενημερώθηκαν σχετικά. 

Ακολουθεί η καταγγελία:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταγγελία για παραβίαση των Χρηστών Ηθών σε αστυνομία και δήμους

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.