ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σύντροφος 24χρονης που βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο της: «Είμαι συντετριμμένος» – Μυστηριώδης θάνατος

Η 24χρονη βρέθηκε άψυχη στο μπάνιο του διαμερίσματός της

Σύντροφος 24χρονης που βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο της: «Είμαι συντετριμμένος» – Μυστηριώδης θάνατος

«Έχασα την Ειρήνη μου» ήταν τα λόγια που είπε ο 54χρονος στους ενοίκους της πολυκατοικίας, λίγα λεπτά αφότου εντόπισε νεκρή τη νεαρή σύντροφό του, μέσα στο διαμέρισμα που ζούσαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, στην περιοχή της Παναγίας Λαοδηγήτριας, όταν ο 54χρονος έφυγε από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου για να αγοράσει τροφές για γάτες και η 24χρονη κοπέλα φέρεται ότι μπήκε να κάνει μπάνιο.

Μόλις ο σύντροφός της επέστρεψε στο διαμέρισμα την βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της πεσμένη στην ντουζιέρα και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, όμως πάρα τις προσπάθειες των διασωστών η νεαρή κοπέλα κατέληξε.

Η άτυχη 24χρονη:

24hroni
24hroni-
24hronii

Ο σύντροφός της 24χρονης ανέφερε στους διασώστες και στην αστυνομία ότι η κοπέλα μπήκε για ντους με αναμμένο τον θερμοσίφωνα και όταν εκείνος την εντόπισε νεκρή έπιασε το τηλέφωνο μπάνιου και αισθάνθηκε ότι είχε ηλεκτρική τάση και τότε προσπάθησε να την τραβήξει για να την απομακρύνει. Έτσι υπέθεσε ότι έπαθε ηλεκτροπληξια.

Λίγο νωρίτερα οι ένοικοι της πολυκατοικίας άκουσαν τον άνδρα να φωνάζει για βοήθεια και να ρωτάει σε κατάσταση σοκ «ποιο είναι το τηλέφωνο του ΕΚΑΒ». Γυναίκα η οποία είναι γιατρός και διαμένει στον κάτω όροφο έτρεξε αμέσως για να προσφέρει βοήθεια μόλις άκουσε τις φωνές.

Η άτυχη κοπέλα ήταν πεσμένη στο μπάνιο γυμνή και δεν είχε σφυγμό. Δεν έφερε τραύματα στο σώμα της και πάρα τις προσπάθειες που έκανε η γιατρός να την επαναφέρει στη ζωή με (ΚΑΡΠΑ), μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ, δεν τα κατάφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. που πραγματοποιούν έρευνα σχετικά με τις συνθήκες θανάτου, ενώ η σορός της 24χρονης μεταφέρθηκε για ιατροδικαστική εξέταση, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο, Παρασκευή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.