ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σύρος: Γαμπρός πήγε τη νύφη στην εκκλησία με το… ΚΤΕΛ (βίντεο)

Ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ και ιδιοκτήτης του ΚΤΕΟ του νησιού παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του

Σύρος: Γαμπρός πήγε τη νύφη στην εκκλησία με το… ΚΤΕΛ (βίντεο)

Η Σύρος «σείεται» απόψε, φόρεσε τα γιορτινά του διότι ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου δύο εξαιρετικά παιδιά, αναγνωρισμένοι επιχειρηματίες, με ιδιαίτερη τρέλα (με την καλή έννοια) και δυνατή παρέα… που τους επιφύλασσε εκπλήξεις!

Ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Σύρου και ιδιοκτήτης του ΚΤΕΟ Σύρου παντρεύτηκε σήμερα το μεσημέρι την εκλεκτή της καρδιάς του, επιχειρηματία του νησιού.

Το πρώτο μυστήριο έλαβε χώρα στον Καθολικό Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας ενώ το δεύτερο, στην Παναγίτσα στα Χρούσσα.

Ένας κεφάτος γάμος, με χαμόγελα, μουσικές, εκπλήξεις για το αγαπημένο ζευγάρι που έδειξε να ξαφνιάζεται ευχάριστα από τις ετοιμασίες…

Η νύφη έφτασε συνοδεία οργάνων, συγγενών και φίλων στην καθολική εκκλησία, όπου την περίμενε ο γαμπρός με ανυπομονησία. Με το τέλος της καθολικού μυστηρίου, η τσαμπούνα, το τουμπάκι και το λαούτο, άρχισαν να δίνουν παραδοσιακό ρυθμό στον πεζόδρομο της Ερμούπολης, με το αγαπημένο ζευγάρι να διανύει την απόσταση, χορεύοντας και διασκεδάζοντας, αυτή τη φορά όχι με την ομάδα των ‘’ζαβών’’ στο Συριανό Καρναβάλι αλλά με τους Ζαβούς… φίλους τους!

Δείτε το βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.