Τον μεγάλωσαν οι γονείς του για να τον χάσουν τόσο ξαφνικά

Σήμερα στη Χρυσοβίτσα δεν πήγε κανένας για δουλειά. Σύσσωμο το χωριό πενθεί τον χαμό του 16χρονου στη λίμνη Αώου. Οι κάτοικοι δεν θέλησαν να μιλήσουν στις κάμερες αφού όπως ευγενικά έλεγαν «τι να σας πούμε, ότι και να πούμε είναι πλέον μάταιο, ήταν η κακιά στιγμή.

Τον μεγάλωσαν οι γονείς του για να τον χάσουν τόσο ξαφνικά. Τι να πεις σε αυτούς τους γονείς; Άδικο, πολύ άδικο, να μην ξαναγίνει ποτέ κάτι τέτοιο».

Συγγενικό πρόσωπο του άτυχου 16χρονου αποτύπωσε την τραγωδία σε μία φράση, σύμφωνα με το epirus-tv-news: «Δεν έχουμε καταλάβει τι έχει συμβεί, αδυνατούμε να καταλάβουμε τι έχει συμβεί».

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο άτυχος Παύλος, ο οποίος ήταν μαθητής Λυκείου εντοπίστηκε νεκρός από πυροσβέστες που τον αναζητούσαν μετά τον συναγερμό που σήμαναν οι φίλοι του 16χρονου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η τραγωδία προκλήθηκε όταν ο 16χρονος προσπάθησε να πιάσει τη μπάλα που είχε πέσει στη λίμνη παίζοντας με τους φίλους του. Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι, κατά τις ίδιες πληροφορίες από την τοπική κοινωνία, ο άτυχος Παύλος προθυμοποιήθηκε να πιάσει τη μπάλα γιατί ήταν ο πιο ψηλός της παρέας.

Τραγικές φιγούρες τα μέλη της οικογένειάς του τα οποία θρηνούν για την απώλεια του 16χρονου ο οποίος είχε άλλη μια αδερφή ενώ πριν από δύο μήνες η μητέρα του νοσηλεύτηκε στο Ωνάσειο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!