ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θάνατος 2,5 ετών κοριτσιού: «Στις επισκέψεις της έβλεπε ένα παιδί δυνατό και ζωηρό» λέει η δικηγόρος της μητέρας

«Η μητέρα έχει κάποια πράγματα στο μυαλό της που ο πόνος δεν της επιτρέπουν να βλέπει με καθαρότητα» είπε

Θάνατος 2,5 ετών κοριτσιού: «Στις επισκέψεις της έβλεπε ένα παιδί δυνατό και ζωηρό» λέει η δικηγόρος της μητέρας

Η δικηγόρος της μητέρας της 2,5χρονης που έχασε τη ζωή της στο δημοτικό βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανος της Θεσσαλονίκης ανέφερε ότι «τα ερωτήματα όλα θα απαντηθούν σύντομα».

Το παιδί εντόπισαν νεκρό εργαζόμενοι στο βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός το πρωί της περασμένης Παρασκευής.

Να βρεθούν οι υπαίτιοι για τον θάνατο του παιδιού στον Άγιος Στυλιανό

Η δικηγόρος της μητέρας της 2,5χρονης ανέφερε αρχικά ότι τα ερωτήματα όλα θα απαντηθούν σύντομα. «Ήδη σύντομα πέραν του ότι δηλώνουμε υποστήριξη κατηγορίας για να βρεθούν οι υπαίτιοι, υποβάλλουμε αίτημα και στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο αλλά και στη δομή Άγιος Στυλιανός» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τις δηλώσεις τις μητέρας του κοριτσιού, σχετικά με το ότι είχε διαφορετική μεταχείριση καθώς ήταν “μαύρο” απάντησε: Η μητέρα έχει κάποια πράγματα στο μυαλό της που ο πόνος δεν της επιτρέπουν να βλέπει με καθαρότητα.

Όπως τόνισε, η μητέρα δεν γνώριζε αν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας στο κοριτσάκι, καθώς δεν είχε κάποια τέτοια ενημέρωση και μετέφερε ότι την ενημέρωσαν για τον τραγικό θάνατο της κόρης της, την ημέρα που αποφασίστηκε να ξαναπάρει την επιμέλειά της.

Αν το παιδί είχε κάποιο ιστορικό σοβαρό, το οποίο η μητέρα δεν γνώριζε, η ίδια έβλεπε στις επισκέψεις της ένα παιδάκι δυνατό, ζωηρό, την ημέρα που της δίνεται η επιμέλεια, ξαφνικά την παίρνουν τηλέφωνο και χωρίς να γνωρίζει για τη νοσηλεία του της είπαν για τον θάνατο της μικρής, είπε χαρακτηριστικά η δικηγόρος της μητέρας της 2,5χρονης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.