ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Θεοφάνια: Πεντάχρονη βούτηξε μαζί με τον μπαμπά της στα παγωμένα νερά των Ισθμίων για τον Τίμιο Σταυρό (βίντεο)

Η Θεοφανία ήταν η μικρότερη από όλους όσοι έπεσαν μέσα στο νερό

Θεοφάνια: Πεντάχρονη βούτηξε μαζί με τον μπαμπά της στα παγωμένα νερά των Ισθμίων για τον Τίμιο Σταυρό (βίντεο)

Με λαμπρότητα τελέστηκε ο Αγιασμός των υδάτων στα Ίσθμια Λουτρακίου σήμερα, στην προβλήτα της Διώρυγας Κορίνθου, και πλήθος πιστών συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθούν την κατάδυση του Τίμιου Σταυρού.

Την έκπληξη φέτος έκανε η 5χρονη Θεοφανία, η οποία βούτηξε στα παγωμένα νερά στο κανάλι του Ισθμού μαζί με τον πατέρα της για να πιάσουν μαζί τον Σταυρό!

Όπως φαίνεται και στο βίντεο του korinthostv.gr, η μικρή κοπέλα βουτά στο νερό με τον πατέρα της να την κρατά από το χέρι. Αμέσως μετά άρχιζουν να κολυμπούν προκειμένου να πλησιάσουν στο σημείο όπου επέπλεε ο Σταυρός. Αν και δεν πρόλαβαν να φτάσουν πρώτοι, μπόρεσαν να τον κρατήσουν για λίγο στα χέρια τους.

Η Θεοφανία ήταν η μικρότερη από όλους όσοι έπεσαν μέσα στο νερό και όλοι την επιβράβευσαν για την θαρραλέα προσπάθειά της και της ευχήθηκαν χρόνια πολλά.

Ο καθαγιασμός των υδάτων έγινε παρουσία αυτοδιοικητικών και πλήθους πιστών.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.