ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη – «Άγιος Στυλιανός»: «Το ΕΚΑΒ προσπάθησε με απινιδωτή πολλές φορές να επαναφέρει το κοριτσάκι»

«Ήρθε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα»

Θεσσαλονίκη – «Άγιος Στυλιανός»: «Το ΕΚΑΒ προσπάθησε με απινιδωτή πολλές φορές να επαναφέρει το κοριτσάκι»

Ένα κοριτσάκι ηλικίας μόλις 2,5 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή στο δημοτικό βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός» στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή (17/2).

Το παιδί από τη Νιγηρία που τα τελευταία δύο χρόνια έμενε στο δημοτικό βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός» επέστρεψε από το νοσοκομείο που το εξέτασαν και το βράδυ έπεσε για ύπνο. Οι εργαζόμενοι που εντόπισαν το παιδί χωρίς τις αισθήσεις του, κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έφτασε Κινητή Μονάδα, του έκαναν ΚΑΡΠΑ αλλά δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν.

Το άτυχο παιδί, είχε διακομισθεί την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου εξετάστηκε από γιατρούς οι οποίοι συνέστησαν να του χορηγηθεί αντιβίωση και να γίνει επανεξέταση σε δέκα μέρες για πιθανότητα χειρουργικής αντιμετώπισης αφού το κοριτσάκι έπασχε από υπερτροφία στις αμυγδαλές.

O Θεόφιλος Πατέλης, ο πρόεδρος του βρεφοκομείου «Άγιος Στυλιανός» ανέφερε: «Το παιδί παρουσίασε χτες, όπως εδώ και καιρό, είχε κάποια θέματα με τα κρεατάκια του. Πήγε στο νοσοκομείο, γύρισε. Σήμερα (17/02) δεν ανέπνεε καλά, φωνάξαμε το ΕΚΑΒ, δεν το προλάβαμε. Είχε θέμα με τα κρεατάκια του, δηλαδή τα συνηθισμένα παιδικά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τίποτα το ιδιαίτερο. Και εμείς προσπαθούμε να αποκρυσταλλώσουμε μια εικόνα. Ξύπνησε το πρωί, δεν ανέπνεε καλά, πήραμε το ΕΚΑΒ αμέσως, ήρθε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα αλλά το παιδί… Έγιναν όλα αυτά. Το ΕΚΑΒ προσπάθησε με απινιδωτή πολλές φορές να το επαναφέρει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.