ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Έπεσε δέντρο σε πεζοδρόμιο στην Εγνατία (βίντεο)

Ευτυχώς δεν περνούσε κάποιος περαστικός

Θεσσαλονίκη: Έπεσε δέντρο σε πεζοδρόμιο στην Εγνατία (βίντεο)

Ισχυροί άνεμοι πνέουν στην Θεσσαλονίκη από τις πρώτες πρωινές ώρες, με αποτέλεσμα να πέσει ολόκληρο δέντρο σε πεζοδρόμιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν από το πρωί της Κυριακής (2/10), χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς, καθώς από καθαρή τύχη δεν περνούσε κάποιος περαστικός από το σημείο.

Συγκεκριμένα, ένα δέντρο στην οδό Εγνατία, μπροστά από την Αγιορείτικη Εστία, έπεσε με αποτέλεσμα να καταλάβει μεγάλο τμήμα του πεζοδρομίου σύμφωνα με το GRTimes.

Αποτέλεσμα, μάλιστα λόγω της πτώσης του δέντρου, είναι, όπως θα δείτε και στο βίντεο του GRTimes, οι διερχόμενοι να χρειαστεί να περάσουν μπροστά από τη στάση του ΟΑΣΘ όπου περιμένουν οι επιβάτες, προκειμένου να συνεχίσουν τη διαδρομή τους.

Από τύχη δεν τραυματίστηκε κάποιος πεζός ή επιβάτης στη στάση του λεωφορείου, που βρίσκεται πλησίον με πολλούς να θυμίζουν την τραγωδία των Χανίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.