ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: «Έχει μεγάλη εμπειρία και άνεση με τα ερπετά» λέει η μητέρα της 39χρονης που την δάγκωσε οχιά

Η μητέρα της 39χρονης αναφέρει πως η κόρη της διαθέτει την κατάλληλη εκπαίδευση για να αναλαμβάνει περιστατικά με ερπετά

Θεσσαλονίκη: «Έχει μεγάλη εμπειρία και άνεση με τα ερπετά» λέει η μητέρα της 39χρονης που την δάγκωσε οχιά

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπανικολάου εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 39χρονη εθελόντρια ερπετολόγος που, το απόγευμα της Παρασκευής, δέχθηκε δάγκωμα από οχιά όταν πήγε να την απομακρύνει από σχολείο της Θεσσαλονίκης.

Η γυναίκα υπέστη αναφυλακτικό σοκ και διασωληνώθηκε άμεσα από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο 30ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, αφού η υγεία της παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και έως τώρα η κατάσταση της χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς πολύ σοβαρή.

Η μητέρα της 39χρονης αναφέρει πως η κόρη της διαθέτει την κατάλληλη εκπαίδευση για να αναλαμβάνει περιστατικά με ερπετά και έτσι ειδοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής από την εθελοντική ομάδα που είναι μέλος για να επιληφθεί του περιστατικού.

Η γυναίκα, που είναι μητέρα ενός παιδιού πέντε ετών, έφτασε στο σχολείο και έπιασε το δηλητηριώδες φίδι, ωστόσο δέχθηκε το δάγκωμα μόλις το έβαλε στο κλουβί και πήγε να το κλείσει, όπως αναφέρει η μητέρα της.

«Έχει μεγάλη εμπειρία και άνεση με τα ερπετά, το έχει κάνει και άλλες φορές με επιτυχία αλλά αυτή ήταν ιδιαίτερη περίπτωση γιατί το φίδι βρέθηκε σε σχολείο και ήθελε να βοηθήσει ακόμα περισσότερο. Έφυγε άμεσα μόλις την κάλεσαν για το περιστατικό. Σε ο,τιδήποτε έχει σχέση με εθελοντισμό βοηθάει. Είναι το πάθος της», αναφέρει η μητέρα της 39χρονης.

Σχετικά με την κατάσταση της υγείας της που παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, τονίζει ότι η κόρη της υπέστη αλλεργικό σοκ. «Σύμφωνα με όσα μας έχουν αναφέρει οι γιατροί του νοσοκομείου, η κατάσταση είναι ελεγχόμενη και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ευτυχώς είναι σταθερή η κατάσταση. Όλοι οι γιατροί είναι απο πάνω της και την προσέχουν. Της έχει δοθεί και η κατάλληλη αγωγή. Πιστεύουμε να πάνε όλα καλά», σημειώνει η μητέρα της 39χρονης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.