ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θεσσαλονίκη: Ευχάριστα νέα για τον 6χρονο Νικόλα – Αποσωληνώθηκε και αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη

Ο 6χρονος έχει αποκτήσει επαφή με το περιβάλλον

Θεσσαλονίκη: Ευχάριστα νέα για τον 6χρονο Νικόλα – Αποσωληνώθηκε και αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη

Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του 6χρονου Νικόλα που μεταφέρθηκε με εγκεφαλική αιμορραγία από τη Βέροια στο ΑΧΕΠΑ και από εκεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τοπικό μέσο, τη Δευτέρα, ο μικρός Νικόλας αποσωληνώθηκε και αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη. Μάλιστα, το παιδάκι έχει νευρολογική επαφή με το περιβάλλον. Οι θεράποντες ιατροί του ανήλικου παιδιού αναμένουν την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του τα επόμενα 24ωρα.

Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, η κινητοποίηση της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ ήταν μεγάλη, προκειμένου ο μικρός Νικόλας να φτάσει άμεσα στο νοσοκομείο, καθώς κάθε δευτερόλεπτο θεωρείτο εξαιρετικά κρίσιμο για τη ζωή του, αφού ήταν σχεδόν σε κωματώδη κατάσταση.

Έτσι στήθηκε μια μεγάλη «γέφυρα ζωής» με μοτοσυκλέτες και περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. να παραλαμβάνουν στις 5 το απόγευμα το ασθενοφόρο από την περιοχή της Σίνδου και να το συνοδεύουν έως το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρόλο που η πομπή διέσχισε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Θεσσαλονίκης, οι αστυνομικοί φρόντισαν να ρυθμίζουν την κυκλοφορία και ως εκ τούτου έφτασαν ταχύτατα στο νοσοκομείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.