ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: «Φούλαρε» με 133€ βενζίνη και έφυγε χωρίς να πληρώσει

Απίστευτο σκηνικό στη Θεσσαλονίκη, με νεαρό οδηγό να βάζει βενζίνη και μετά να φεύγει χωρίς να πληρώσει

Θεσσαλονίκη: «Φούλαρε» με 133€ βενζίνη και έφυγε χωρίς να πληρώσει

Τρομερό σκηνικό έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας νεαρός οδηγός φούλαρε το όχημα του με βενζίνη και μετά έγινε… καπνός, χωρίς φυσικά να πληρώσει.

Συγκεκριμένα, μπήκε με το αυτοκίνητό του σε βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη και αρχικά περίμενε στην ουρά, μέσα στο αυτοκίνητό του, για να φτάσει η σειρά του.

Στη συνέχεια, ο οδηγός, αφού γέμισε το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου του, έφυγε χωρίς να πληρώσει ούτε ένα ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το seleo.gr, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 21χρονου, ο οποίος τέλη Απριλίου του 2022 μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή της Πυλαίας και αφού γέμισε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του με βενζίνη αξίας 133 ευρώ, αποχώρησε χωρίς να πληρώσει το ανάλογο αντίτιμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.