ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Γκαζάκι εξερράγη σε διαμέρισμα – Στο νοσοκομείο με εγκαύματα μια γυναίκα

Τα αίτια του ατυχήματος δεν έχουν αποσαφηνιστεί

Θεσσαλονίκη: Γκαζάκι εξερράγη σε διαμέρισμα – Στο νοσοκομείο με εγκαύματα μια γυναίκα

Αναστάτωση προκλήθηκε στον Εύοσμο λίγο πριν τις 10:00 το πρωί, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες σημειώθηκε έκρηξη σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Πατρόκλου.

Συγκεκριμένα, η έκρηξη προήλθε από γκαζάκι, με τον κρότο να ξεσηκώνει την περιοχή γύρω από την πολυκατοικία, καθώς οι γείτονες βγήκαν στους δρόμους για να αντιληφθούν τι έχει συμβεί.

Στο διαμέρισμα την ώρα της έκρηξης βρισκόταν μία γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”. Η γυναίκα φέρει εγκαύματα Α’ και Β’ βαθμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το politic.gr, στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικό όχημα με τέσσερις άνδρες, αλλά και περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές εντός του σπιτιού, αφού κάηκαν ντουλάπια και καταστράφηκαν πλακάκια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.