ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Θεσσαλονίκη: «Μάχη» για τη ζωή του στην εντατική δίνει πατέρας που πήρε φωτιά την ώρα που σούβλιζε το αρνί

Στο «κόκκινο» η αγωνία για τον 42χρονο στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: «Μάχη» για τη ζωή του στην εντατική δίνει πατέρας που πήρε φωτιά την ώρα που σούβλιζε το αρνί

Παραλίγο τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας 42χρονος επιχείρησε να δυναμώσει τη φωτιά ρίχνοντας οινόπνευμα όσο έψηνε το αρνί με αποτέλεσμα να λαμπαδιάσει.

Ανήμερα του Πάσχα, σε οικογενειακό τραπέζι στην Θεσσαλονίκη, ένας 42χρονος μαζί με την συζυγό του και ένα ανήλικο παιδί στην περιοχή του Ευόσμου, ετοιμάζονταν να ψήσουν το αρνί.

Όταν ο άνδρας επιχείρησε να δυναμώσει τη φωτιά πετώντας οινόπνευμα, τότε υπήρξε ανάφλεξη του μπουκαλιού με το οινόπνευμα που κρατούσε και η φωτιά γρήγορα επεκτάθηκε στο σώμα του. Αμέσως στο σπίτι του 42χρονου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, τον μετέφερε στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου νοσηλεύεται για πέμπτη μέρα στην ΜΕΘ Εγκαυμάτων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το νοσοκομείο, τα εγκαύματα είναι στο 50% του σώματος του άτυχου άνδρα, και η κατάσταση της υγείας του είναι μεν σοβαρή αλλά σταθερή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι γιατροί παραμένουν αισιόδοξοι ότι λόγω της ηλικίας του θα υπάρξει θετική εξέλιξη, ωστόσο άπαντες βρίσκονται επί ποδός καθώς είναι μεγάλη η έκταση των εγκαυμάτων του 42χρονου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.