ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώνονται οι εργασίες για τον σταθμό του Μετρό

Ανοίγει αύριο η Βενιζέλου

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώνονται οι εργασίες για τον σταθμό του Μετρό

Ανοίγει αύριο το τμήμα της οδού Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη, πάνω από την Εγνατία, με μια λωρίδα κυκλοφορίας, αφού σταδιακά ολοκληρώνονται οι εργασίες για την κατασκευή του σταθμού του μετρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τμήμα της Βενιζέλου πάνω από την Εγνατία αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία κατά τις απογευματινές ώρες.

Σημειώνεται ότι στην αρχή της άνοιξης οι πρώτοι συρμοί θα περάσουν από τον σταθμό της Βενιζέλου και τον Απρίλιο θα αρχίσει η επανατοποθέτηση των αρχαιοτήτων.

Οι τελευταίοι εργοταξιακοί χώροι που θα αποδεσμευτούν κατά την ολοκλήρωση του έργου είναι στην οδό Σόλωνος, στην περιοχή της Μαρτίου και στη Μοναστηρίου, στο τέλος του Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Εντός του Νοεμβρίου επιστρέφει τμήμα του Κρηναίου Οικοδομήματος στον σταθμό Αγίας Σοφίας του μετρό, ο οποίος θα αποτελεί τον δεύτερο σταθμό- ανοιχτό μουσείο στο κέντρο της πόλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.