
Μέσα σε ένα μόνο εικοσιτετράωρο 20 άτομα στη Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές καθώς οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ: «στο πλαίσιο συστηματικών ελέγχων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με στόχο να διευκολυνθούν και να προστατευτούν στο σύνολό τους οι οδηγοί και να μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Τροχαίας και Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης διενήργησαν ελέγχους για την τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης».
Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.